• JBL BOOMBOX 2 DRAAGBARE BLUETOOTH LUIDSPEAKER ZWART

  Geniet van monsterlijk geluid met deze JBL Boombox draadloze Bluetooth-speaker. Met een IPX7 waterdichtheid is dit draagbare geluidssysteem ideaal voor gebruik op het strand of bij het zwembad. Met draadloze Bluetooth-streaming kun je eenvoudig afspeellijsten delen om het feest op gang te helpen. Ontspan met tot wel 24 uur speeltijd en laad de LiIon-batterij met hoge capaciteit van deze JBL Boombox draadloze Bluetooth-luidspreker eenvoudig op.

 • JBL TUNE 110 IN-EAR OORTELEFOON WIT

  De witte JBL T110 is een in-ear oortelefoon die is ontworpen voor betrouwbare geluidskwaliteit en langdurig draagcomfort voor muzikanten, reizigers en op kantoor werknemers. Ze zijn licht en compact en beschikken over dynamische drivers van 9 mm met een frequentierespons van 20 Hz tot 20 kHz, afgestemd op JBL’s Pure Bass-geluid met de nadruk op diepe lage tonen.

 • JBL TUNE 110 IN-EAR OORTELEFOON ZWART

  De zwarte JBL T110 is een in-ear oortelefoon die is ontworpen voor betrouwbare geluidskwaliteit en langdurig draagcomfort voor muzikanten, reizigers en op kantoor werknemers. Ze zijn licht en compact en beschikken over dynamische drivers van 9 mm met een frequentierespons van 20 Hz tot 20 kHz, afgestemd op JBL’s Pure Bass-geluid met de nadruk op diepe lage tonen.

 • JBL TUNE 520BT DRAADLOZE ON-EAR KOPTELEFOON ZWART

  De JBL Tune 520BT hoofdtelefoon verzendt krachtig JBL Pure Bass-geluid dankzij de nieuwste 5.3 BT-technologie. Deze gebruiksvriendelijke hoofdtelefoon biedt tot 57 uur puur luisterplezier en een extra batterijduur van 3 uur met slechts 5 minuten opladen. Download de gratis JBL Headphones-applicatie en personaliseer uw geluid via de equalizer. De gesproken aanwijzingen helpen u de functies van de hoofdtelefoon te begrijpen. Beheer oproepen, geluid en volume vanaf de headset, allemaal met handige knopbediening. Als je wordt gebeld terwijl je een video bekijkt op een ander apparaat, kun je de JBL Tune 520BT-hoofdtelefoon eenvoudig aansluiten op je telefoon, zodat je nooit meer een oproep mist. De JBL Tune 520BT hoofdtelefoon is licht en comfortabel, zelfs na uren luisteren, en je kunt hem opvouwen zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen in je rugzak.

Main Menu